Myymälävarkaan uskomaton selitys: ”En voi olla varas koska olen miljonääri”

Lux Viihdeuutiset · Annika Kela

Israelilaissyntyinen miljonääri Dov Herman on joutunut Englannissa oikeuden eteen syyllistyttyään myymälävarkauteen. Mies oli varastanut Lontoossa sijaitsevasta Harrods-tavaratalosta 42.000 euron edestä luksuslaukkuja.

Daily Mail -lehden mukaan mies oli jäänyt kiinni varkaudesta yrittäessään kävellä ulos kauppakeskuksesta maksamatta 16.600 euron arvoista Yves Saint Laurentin laukkua.

Pidätyksen jälkeen paljastui, että mies oli varastellut tavaratalosta aiemminkin. Hermanin hallusta löytyi muun muassa Christian Diorin ja Pradan laukkuja, jotka Harrods oli ilmoittanut varastetuiksi.

Todisteista huolimatta Dov vakuuttaa olevansa syytön. Mies on oikeudessa todennut, että hän ei voi olla varas, koska hän on miljonääri. Herman on esittänyt oikeudenkäynnissä todisteita, jotka puoltavat hänen väitettään.

Dov on muun muassa esitellyt tuomarille älypuhelimessaan olevia kuvia, joissa esiintyy kulta- ja timanttisormuksia, sekä salkku, jossa on seteleitä satojen tuhansien edestä. Miehen puolustuspuhetta ei ole pidetty vakuuttavana. Oikeudenkäynti on vielä kesken, mutta odotettavissa on, että Dov tuomitaan syylliseksi myymälävarkauksiin.