NASA kuvasi ohi kiitäneen komeetan – karmiva kuvio paljastui

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tämä saattaa ajankohdan huomioiden kuulostaa pilalta, mutta ei sitä ole. Stara kertoi äskettäin kuinka maapallon ohi singahti eilen suurikokoinen komeetta. Nyt NASA on paljastanut millaisen kuvan he saivat ikuistettua komeetasta, ja tulos voi tuoda kylmät väreet selkäpiihin.

Komeetta 2015TB145 ikuistettiin Yhdysvaltojen avaruushallinnon Havaijin Mauna Kealla sijaitsevalla avaruustelekoopilla, jolla siitä onnistuttiin saamaan myös erittäin harvinaisia lähikuvia. Maan ohi 486.000 kilometrin etäisyydeltä kiitäneen ja 600 metriä halkaisijaltaan olevan komeetan lähikuvassa näkyy myös tuttu ja jopa hieman pelottava kuvio. Siinä on nimittäin selvästi havaittavissa pääkallon muodot.

NASA
NASA

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat