Kaupunki kärsi pahasta tulvasta – sitten Speedo-mies ilmestyi paikalle

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Italian Sisiliaa ovat koetelleet viime aikoina kovat sateet, joiden myötä kaupunkien kadut ovat tulvineet vedestä. Kaikkia paikallisia asukkaita tämä ei kuitenkaan tunnu haittaavan. Acirealen kaupungissa kuvatulla videolla nähdään speedoihin pukeutunut mies, joka päättää ottaa kaiken irti vedestä.

Mies nauttii ensin aurinkoisen näköisestä cocktailista terassilla, ja tekee sen jälkeen uimaliikkeitä kadun alleen peittävässä sadevedessä.

Speedomies, oikealta nimeltään Vincenzo Profeta, jakoi tilanteesta kuvatun videon itse Facebookissa. Videosta on sittemmin tullut nettihitti, ja pelkästään Facebookissa sitä on katsottu yli 2.4 miljoonaa kertaa.

VINCENZO PROFETA in: SICILIA A VOLTE PER NUOTARE NON SERVE IL MARE…

video girato ad Acireale presso il Love Bakery Cafe'…Interpretato da Vincenzo Profeta

Lähettänyt Vincenzo Profeta 21. lokakuuta 2015