Tältä Jared Leto näyttää Jokerina: ”Kuin synnyttäisi takapuolen kautta”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Batmanin arkkivihollista, Jokeria, ovat tulkinneet valkokankaalla Cesar Romero, Jack Nicholson ja Heath Ledger. Seuraavaksi murhanhimoisen klovnin roolissa nähdään Jared Leto, joka näyttelee hahmoa Suicide Squad -elokuvassa.

Empire-lehti tarjoilee tuoreessa kansikuvassaan esimakua siitä, miltä Jared Leto näyttää Jokerina. Leton ulkonäkö eroaa melkoisesti hahmon aikaisemmista versioista. Kauttaaltaan tatuoitu Jokeri poseeraa otoksessa yläosattomissa, päällään purppuranvärinen nahkatakki ja salihousut.

Lehden haastattelussa Leto paljastaa, että hän pysytteli roolissa koko kuvausten ajan. Miehen mukaan Jokerin pään sisään sukeltaminen oli samalla rankkaa ja hauskaa.

– Psykologisten pelien pelaaminen oli hauskaa. Samaan aikaan se oli kuitenkin tuskallista, kuin olisin synnyttänyt takapuoleni kautta, Jared Leto kuvailee Empire-lehdelle.

jaredleto01112015a

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat