Mikä muodonmuutos! Nuorta supermallia ei tunnista elokuvaroolissaan

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Brittitähti Cara Delevingne tunnetaan parhaiten mallina, mutta nykyään hän on laajentanut uraansa myös valkokankaan puolelle. Cara nähdään ensi vuonna DC Comicsin sarjakuviin perustuvassa Suicide Squad -elokuvassa, jossa hän näyttelee Enchantress-noitaa.

Cara Delevingnen roolihahmosta saadaan esimakua Empire-elokuvalehden tuoreen numeron kansikuvassa. Malli on kokenut elokuvaa varten melkoisen muodonmuutoksen, sillä hän poseeraa otoksessa mustissa hiuksissa ja bongade-tyylisessä paljastavassa asusteessa.

Cara Delevingnen ohella David Ayerin ohjaaman Suicide Squad -elokuvan päärooleissa nähdään muun muassa Jared Leto, Margot Robbie ja Will Smith. Leton Jokerista saatiin taannoin niin ikään esimakua Empire-lehden tuoreessa kansikuvassa.

caradelevingne02112015