Kameleontti laitettiin värikkään pyyhkeen päälle – uskomaton lopputulos

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kameleontit ovat näyttäviä liskoja ja tunnettuja niiden kyvystä vaihtaa väriään. Moni uskoo kameleontin muuttavan väriään piiloutuakseen taustaan, mutta kameleontit muuttavat väriä myös omien mielialojensa ja lämpötilojen mukaan.

Verkossa on alkanut leviämään uskomattoman kaunis kuva kameleontista, joka loistaa monilla eri väreillään. Kuva on lisätty Imgur-sivustolle, jossa sitä on katsottu jo lähes 2,5 miljoonaa kertaa. Kuvassa kameleontti roikkuu värikkäässä raidallisessa pyyhkeessä, jonka värit toistuvat räikeinä myös itse liskossa.

Kameleontin kuva on saanut monet muut kameleonttien omistajat kateellisiksi, ja osa onkin kommentoinut haluavansa omasta kameleontistaan rahat takaisin nähtyään tämän kuvan. Kameleontti ei ole välttämättä pelkästään pyyhkeen vuoksi muuttanut omia värejään, mutta kirjavana loistava lisko on silti melko vakuuttava näky samanvärisellä pyyhkeellä.

View post on imgur.com