Mies tilasi 100 hampurilaista – sitten koskettava syy paljastui

Viihdeuutiset · Annika Kela

Kalifornialainen Lance Stewart on julkaissut netissä videon hyväsydämisestä teostaan. Mies nimittäin kävi ostamassa pikaruokaravintolasta hampurilaisia 150 dollarilla ja hän jakoi ne kodittomille. Jättimäisellä ruokatilauksellaan mies ruokki monta nälkäistä ihmistä kadulla.

Kodittomien ihmisten katse kirkastui heti, kun he näkivät, että joku halusi auttaa heitä. Ruoka otettiin kaksin käsin vastaan ja ihmiset kiittivät miestä hänen upeasta eleestään. Avokätisestä lahjoituksesta huolimatta Lance pian huomasi, että nälkäisiä suita oli enemmän kuin hänellä riitti ruokaa.

Niinpä hän marssi ystävineen kauppaan ostamaan lisää ruokaa jaettavaksi. Miehen hyväsydäminen tempaus on julkaistu Youtubessa itsLance210-kanavalla. Lancen ja hänen ystäviensä tempausta on ylistetty ympäri maailmaa. Monet ovat todenneet, että Lancen antama esimerkki kannustaa ihmisiä toimimaan samalla tavalla. Pienilläkin avulla voi olla suuri vaikutus.