Alaston nainen kuorrutti itsensä ketsupilla ravintolassa – passitettiin hoitoon

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Miamilaisessa ravintolassa on tapahtunut erikoinen välikohtaus. 23-vuotias Angelic Valle oli riisunut itsensä alasti keskellä kirkasta päivää ja kaatanut päälleen ketsuppia. Ravintolan miesasiakkaat olivat naisen toilailusta enemmän kuin innoissaan.

Suositulla Floridan Miami Beachilla tapahtunut episodi on saanut runsaasti mediajulkisuutta lähinnä siksi, että kuvia tilanteesta on julkaistu ympäri internetiä. Kuvista näkee, kuinka muut ravintolan asiakkaat kuvaavat nakuna sekoilevaa neitokaista. Etenkin ravintolan miespuoliset asiakkaat ovat innoissaan nähessään alastoman naisvartalon.

Nainen pidätettiin paljastelunsa vuoksi ja määrättiin 3.000 dollarin sakkoihin. Hänen isänsä on nyt kertonut, että Angelic kärsii mielenterveysongelmista ja hänet on toimitettu hoitolaan, Huffington Post uutisoi. Videota tuskin saa koskaan pois internetistä.