Chris Brown koukussa kodeiini-cocktailiin?

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Räp-artisti Chris Brown on ajautunut usein ongelmiin ulkomusiikillisten tapahtumien johdosta. Mies kantaa yllään ikuisesti naistenhakkaajan mainetta Rihannaan kohdistuneen väkivallan vuoksi. Nyt hänen pelätään olevan myös päihdekoukussa ja Brownin läheiset ovat huolissaan.

TMZ uutisoi Chris Brownin nauttivan huomattavan paljon Sizzurp-nimistä juomaa. Päihdettä valmistetaan prometatsiinia ja kodeiinia sisältävästä yskänlääkkeestä, sitruunalimonadista ja joskus hedelmäkarkeista. Brown ei ole ainoa mikstruuran suurkuluttaja, sillä olemme aiemmin kertoneet myös Rob Kardashianin ja Justin Bieberin nauttineen auliisti samaa juomaa.

Sizzurp-juoma aiheutti taannoin räppäri Lil Waynen saaman sydänkohtauksen. Chris Brownin ystävät ovat huolestuneet uudesta suosikkijuomasta, sillä hänen nähtiin ryystävän sitä jopa Royalty-lapsensa seurassa. Hän sekoitti limonadia ja yskänlääkettä myös hiljattain Tygan pojan syntymäpäiväjuhlissa lasten nähden.

Räppäri käy läpi huoltajuuskiistaa ja huumetesteissä löydettiin jäänteitä kodeiinista. Miehellä on kuitenkin resepti lääkkeeseen, joten väärinkäyttöä ei voitu epäillä pelkästään sen perusteella.

Kuva, jonka @chrisbrownofficial julkaisi