Helsingin poliisilaitos tempaisi: ”Kuha vaihtaa talvirenkaat”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen poliisi ei ole perinteisesti ollut kovinkaan notkea toimija sosiaalisessa mediassa, mutta ajoittain alalta saadaan hauskoja, osuvia ja ajankohtaisia ulostuloja. Nyt Helsingin poliisilaitos on ollut ajan hermolla ja yhdistänyt viime aikojen kotimaisen nettimeemin ja ajankohtaisen valistuksen.

Talvirenkaiden vaihto on juuri nyt ajankohtaista jokaiselle autoilijalle, ja Helsingin poliisilaitos muistutti asiasta julkaisemalla Facebook-tilillään Kuha-nettimeemin. Siinä kala vaihtaa autoon renkaita ja kuvatekstissä todetaan ”Talvi ei pääse yllättämää – kuha vaihtaa renkaat”. Kuha-meemejä on levinnyt viime viikkoina verkossa lukemattomia erilaisia.

Näissä tunnelmissa muistutamme, että talvirenkaat on vaihdettava alle viimeistään 1.12. ja niitä on käytettävä helmikuun…

Julkaissut Helsingin poliisilaitos 2. marraskuuta 2015