Kendall Jenner täytti 20 vuotta – juhli huippuseksikkäässä asussa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kardashianien sisaruksiin lukeutuva huippumalli Kendall Jenner täytti juuri 20 vuotta ja juhli syntymäpäiviään perheensä ja lähimpien ystäviensä kesken. Syntymäpäiviä vietettiin Daily Mail -lehden mukaan maanantaina italialaisessa The Nice Guy -ravintolassa Los Angelesissa.

Syntymäpäiväsankari Kendall oli pukeutunut todella näyttävään jumpsuitiin, jonka antava kaula-aukko oli vahva katseen kiinnittäjä. Jumpsuitin yläosa koostui kahdesta ohuesta kangaskaistaleesta, jotka peittivät juuri ja juuri nuoren naisen nännit ja rintojen ulkosyrjät.

Muutkin siskokset olivat pukeutuneet merkkipäivää kunnioittaen todella upeisiin luomuksiin. Kendallin rinnalla loisti egyptiläishenkisesti pukeutunut Kylie, jonka paahtavan oranssi puku oli häikäisevän upea runsaine lahkeineen ja paksune vöineen. Kim oli myös ahtautunut pyöreän raskausvatsansa kanssa vielä tapansa mukaisesti tiukkaan paljettimekkoon ja korkokenkiin.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash