Miehet pukeutuivat liikennekartioiksi – tukkivat kadun Lontoossa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Suomalainen tarina kertoo eräästä poliisiksi pukeutuneesta abiturientista, joka oli ohjannut ohiajavaa autoliikennettä kesken penkkarikulkueen. Poliisit suitsivat henkilöä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta. Nyt Lontoossa on käynyt hieman samankaltainen tilanne.

Lontoon kaduilla partioinut poliisi sai halloweenin jälkeisenä yönä ilmoituksen kello 04:33. Clarence Streetillä heilui kuusi liikennekartioksi pukeutunutta miestä. He pysäyttivät liikenteen ja aiheuttivat kaaosta. Joku soitti tapauksen johdosta hätänumeroon.

Ilmoituksessa luki: ”Liikennekartioiksi pukeutuneet miehet tukkivat liikenteen kuin liikennekartiot”. Uutinen on aiheuttanut naurun tirskahduksia jopa poliiseissa, ja Kingstonin viranomaiset ovat julkaisseet tapauksesta kuvan Twitteriin.