Todellinen Casanova: Mies kiinni vaimonsa JA rakastajattarensa pettämisestä

Viihdeuutiset · Annika Kela

Edinburghissa asusteleva Warren Green on jäänyt kiinni vaimonsa ja rakastajattarensa pettämisestä. Uskottomuus paljastui, kun mies lavasti oman kidnappauksensa, jotta hänen rakastajattarensa ei saisi tietää, että hänellä oli suhde kolmannen naisen kanssa.

Daily Mail -lehden mukaan Warrenin rakastajatar Chelsea Linn oli ilmoittanut asiasta poliisille. Warren oli huolestuttanut Linnin kertomalla, että kaksi miestä oli pahoinpidellyt ja kidnapannut hänet ja kahlinnut miehen kiinni lämpöpatteriin. Todellisuudessa mies oli uuden rakastajattaren luona.

Poliisit alkoivat tutkia asiaa ja he onnistuivat paikantamaan Warrenin. Sen sijaan, että mies oli paljastanut viranomaisille totuuden, oli hän sepittänyt tarinan kidnappauksesta ja antanut siitä lausunnon.

Poliisitutkimuksissa kuitenkin selvisi, että kidnappausta ei ollut tapahtunut. Miehestä oli saatavilla useita valvontakameravideoita ajalta, jolloin hän kertoi rikoksen tapahtuneen. Daily Mail -lehden mukaan mies tuomittiin rikoksesta yhdyskuntapalveluun.

Mies sai kidnappauksensa lavastamisesta ja valheellisesta lausunnosta rangaistukseksi 120 tuntia yhdyskuntapalvelua. Warrenin uskottomuus on paljastunut vaimolle, rakastajattarelle ja uudelle rakastajattarelle. Toistaiseksi ei ole tiedossa, onko Warrenin vaimo hakenut pettäjämiehestään avioeroa.