Perheenisälle tehtiin vasektomia – sai silti perheenlisäystä

Terveys Viihdeuutiset · Annika Kela

Colchesterissä asuva kolmen lapsen isä Terry Culley koki järkytyksen kuultuaan, että hänen vaimonsa Denise oli raskaana. Miehelle oli nimittäin tehty vasektomia, joka tarkoitti, ettei mies voinut enää saada lapsia. Terry syytti Deniseä pettämisestä.

Culleyt ajautuivat aviokriisiin, sillä Denise ei myöntänyt uskottomuuttaan. Vaimo väitti, ettei hänellä ole kolmen pienen lapsen äitinä aikaa juosta toisten miesten perässä. Terry ei uskonut vaimoaan. Kaikesta huolimatta Denise päätti pitää lapsen.

Daily Mail -lehden mukaan pariskunnalle syntyi tyttölapsi Jasmin ja isyystesti paljasti Terryn olevan isä. Lääkäreiden mukaan tapaus on äärimmäisen harvinainen, muttei mahdoton. Pariskunta oli nimittäin harrastanut seksiä pian Terryn operaation jälkeen, jolloin siemennesteessä oli vielä siittiöitä. Kuin ihmeen kaupalla Denise tuli raskaaksi.

Denise kertoi, että Jasminin syntymän jälkeen hänet steriloitiin. Pariskunta on sitä mieltä, että heidän perheensä on nyt saavuttanut täydellisen kokoonpanonsa viimeisimmän tulokkaan myötä.