Pöllöt näkivät itsensä kameran näytöstä – hulvaton reaktio!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Eläimet reagoivat peilikuviinsa eri tavoin. Toiset luulevat heijastavaan pintaan ilmestyvää hahmoa lajikumppaniksi, toiset taas eivät huomioi omaan kuvaansa millään tavalla. Hauskalla tuoreella videolla nähdään, miten joukko pöllöjä reagoi nähdessään itsensä kameran näytöstä.

Sosiaalisessa mediassa runsaasti ihastusta kerännyt video on kuvattu Japanin Hirosakissa sijaitsevassa pöllökahvilassa. Siinä rivissä istuvaa lintujoukkoa kuvataan kameralla, eläinten nähdessä koko ajan itsensä laitteen etunäytöstä. Itsensä näkeminen aiheuttaa hämmentyneissä pöllöissä arvatenkin hulvattomia reaktioita.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat