Ravintolasivusto ja Uber yhteistyöhön Helsingissä – ilmainen kyyti ravintolaan

Ruoka Viihdeuutiset · Stara.fi

Ympäri maailmaa on viime aikoina kohuttu taksimaailman haastajasta, Uberista, joka on vallannut voimakkaasti markkinoita perinteisiltä takseilta. Suomessa Uber-taksit toimivat toistaiseksi pääasiassa Helsingissä, ja nyt ne ovat saaneet mielenkiintoisen kotimaisen yhteistyökumppanin.

Suomalainen ravintolavarauksia välittävä verkkopalvelu TableOnline.fi on käynnistänyt kampanjan, jossa palvelu tarjoaa pöytävarauksen verkkopalvelussa tehneille Uberin uusille asiakkaille taksikyydin ravintolaan 10 euroon saakka ilmaiseksi. Uber-hinnoilla 10 euroa tarkoittaa käytännössä matkaa Helsingin ydinkeskustan alueella.

Uudet Uber-asiakkaat saavat ravintolavarauksensa yhteydessä etukoodin, jolla he voivat lunastaa kyydin ravintolaan Uber-taksia tilatessaan. Uber oli Suomessa taannoin otsikoissa, kun poliisi pyysi kansalaisia soittamaan hätänumeroon Uber-taksin havaitessaan. Taksipalvelun laillisuudesta on kiistelty jo pitkään monissa maissa.