Coldplayn mystinen twiitti ihmetyttää faneja – mitä on tapahtumassa?

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Suosittu rockyhtye Coldplay on julkaissut Twitterissä viestin, jonka uskotaan vihjaavan bändin valmistautuvan tuoreen levynsä julkaisemiseen. Twitter-videolla nähdään elämän kukkana tunnettu geometrinen kuvio, joka vaihtaa väriään.

Samaan aikaan Lontoon metropysäkeille on ilmestynyt samaa kuviota esittäviä mainoksia. Julisteiden alaosassa lukee päivämäärä 4. joulukuuta. Twitter-viestin ja julisteiden uskotaan vihjaavan siihen, että yhtye tulee julkaisemaan uuden albuminsa kyseisenä päivänä.

Coldplay julkaisi edellisen Ghost Stories -levynsä toukokuussa 2014. Albumi nousi iTunes-kaupan listaykköseksi yli sadassa maassa. Yhteensä levy on myyty maailmanlaajuisesti yli 3.7 miljoonaa kappaletta.

http://uproxx.com/music/2015/11/coldplay-new-album-twitter-tease/