Coldplayn mystinen twiitti ihmetyttää faneja – mitä on tapahtumassa?

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Suosittu rockyhtye Coldplay on julkaissut Twitterissä viestin, jonka uskotaan vihjaavan bändin valmistautuvan tuoreen levynsä julkaisemiseen. Twitter-videolla nähdään elämän kukkana tunnettu geometrinen kuvio, joka vaihtaa väriään.

Samaan aikaan Lontoon metropysäkeille on ilmestynyt samaa kuviota esittäviä mainoksia. Julisteiden alaosassa lukee päivämäärä 4. joulukuuta. Twitter-viestin ja julisteiden uskotaan vihjaavan siihen, että yhtye tulee julkaisemaan uuden albuminsa kyseisenä päivänä.

Coldplay julkaisi edellisen Ghost Stories -levynsä toukokuussa 2014. Albumi nousi iTunes-kaupan listaykköseksi yli sadassa maassa. Yhteensä levy on myyty maailmanlaajuisesti yli 3.7 miljoonaa kappaletta.

http://uproxx.com/music/2015/11/coldplay-new-album-twitter-tease/

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat