Courtney Stodden hylkäsi vaatteensa: Poseeraa alastomana somessa

Viihdeuutiset · Annika Kela

Kohahduttavana teinivaimona tunnettu Courtney Stodden on ihastuttanut ja kummastuttanut fanejaan uusimmalla kuvallaan. 21-vuotias kaunotar nimittäin julkaisi Instagramissaan kuvan, jossa hän makaa uimapatjalla pelkät korkokengät jalassa.

Alastonkuvat ovat olleet monien mieleen, mutta osa someilijoista on ihmetellyt naisen korkokenkiä. Voisi luulla, että korkokengät ovat uima-altaassa epäkäytännölliset. Stodden on tunnettu siitä, että hän ei välitä muiden mielipiteistä ja jos hän haluaa pitää korkokenkiä uima-altaassa, hän tekee niin.

Us Weekly-lehden mukaan Courtney osaa hyödyntää saamaansa julkisuutta ja alastonkuvien julkaiseminen takaa näkyvyyden mediassa. Neitokainen julkaisi hiljattain aikuisviihdevideon, jossa hän esiintyy soolona. Huhujen mukaan Vivid Entertainment -tuotantoyhtiö maksoi miljoona dollaria videosta Stoddenille.

http://www.dailymail.co.uk/tvshowbiz/article-3302827/Courtney-Stodden-s-bikini-sunken-without-trace-wears-pair-pink-platform-stilettos-racy-pool-photo.html