Kendall Jenneristä tuli Victorian enkeli!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Juuri 20 vuotta täyttänyt Kendall Jenner on onnistunut luomaan itselleen nopeasti uran mallialan yhtenä kuumimmista nimistä. Kendall on parhaan ystävänsä Gigi Hadidin kanssa erittäin haluttuja malleja, minkä vuoksi parivaljakko onnistuikin juuri saamaan heidän unelmatyönsä.

Splash
Splash
Splash
Splash

Estee Lauderin ja Karl Lagerfieldinkin mallina nähty Kendall paljasti saaneensa parhaimman syntymäpäivälahjansa erään mallinäytöksen merkeissä. Kendall oli saanut pitkään haaveilemansa paikan Victoria’s Secret Fashion Show -näytöksestä, mikä taitaa olla monen muunkin malliurasta haaveilevan nuoren naisen unelmatyö.

Kendall julkaisi paljastuksen yhteydessä Instagram-tilillään kuvan, jossa hän on piirrettynä hahmona mallikollega Gigi Hadidin kanssa. Gigi sai Kendallin tavoin myös paikan Victoria’s Secret -näytöksestä, minkä vuoksi Kendall kertookin olevansa erityisen iloinen saadessaan kokea tämän kaiken parhaan ystävänsä kanssa.