Suomalainen koirasivusto tempaisee – Kuono.fi vuokrataan vuodeksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Verkossa mainonta ja markkinointi hakee alati uusia muotoja, ja nyt suomalainen koiraihmisten suosikkisivusto Kuono on keksinyt jälleen uuden tavan tarjota yhteistyökumppanille poikkeuksellisen mahdollisuuden. Nyt koko verkkomedia ja koirabrändi nimittäin vuokrataan vuoden ajaksi.

Suomen suosituin koiramedia Kuono uudistuu ensi vuoden alussa, ja päivityksen kanssa samaan aikaan sivusto brändätään ulkoisesti halukkaan kumppanin tyyliseksi. Toimitettuun sisältöön mainostempaus ei vaikuta lainkaan, sillä jatkossakin koiraihmiset löytävät alan artikkelit, uutiset ja vinkit Kuonosta.

Kuono lupaa kumppanille 30.000 eri lukijaa viikossa sekä käyttöön verkkomedian ja sen sosiaaliset kanavat. Yhteistyö sisältää bannerimainonnan lisäksi myös natiivimainontaa. Kuonon mukaan yhteistyön hinta on 50.000 euroa vuoden ajalta.