Lady Gaga oli lopettaa musiikin teon – paljasti viimein syyn

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Lady Gaga on yksi poptaivaan kirkkaimmista tähdistä ja laulaja tunnetaankin musiikin lisäksi myös näyttävistä asuistaan ja räväkästä tyylistään. Lady Gagalla on kuitenkin paljon muutakin annettavaa kuin pelkkä ulkokuori ja ulkonäkö, minkä vuoksi hän oli jättää musiikkialan kokonaan kaksi vuotta sitten.

The People’s Voice on jakanut videon, jossa Lady Gagana tunnettu Stefani Germanotta kertoo miksi hän oli lopettaa musiikkialalla työskentelemisen kokonaan. 29-vuotiasta tähteä alkoi kyllästyttämään se, että hänen piti jatkuvasti olla mainostamassa ja tekemässä erilaisia oheistuotteita, jotka eivät liity musiikkiin millään tavalla.

Lady Gaga kertoi myös, että häntä alkoi suututtamaan se, että hänen ainut tehtävänsä oli tehdä rahaa ja toimia myös muiden rahantekokoneena. Lahjakas lauluntekijä kertoi halunneensa tehdä musiikkia, mihin hänellä oli enemmänkin annettavaa kuin pelkkä ulkonäkö.

Lady Gagan mukaan hän oli onneton ja halusi lopettaa koko musiikkiuransa, koska hän ei voinut enää elää itsensä kanssa. Laulajatar sai kuitenkin iloisuutensa takaisin huomatessaan, että hän voi sanoa myös ei. Tähti alkoi kieltäytymään erilaisista yhteistöistä, hän ei enää hymyillyt kameralle käskystä eikä jättänyt omaa oikeaa mielipidettään kertomatta.

Has Lady Gaga 'woken up' since quitting the music industry?

“We are unconsciously communicating lies.” This is Lady Gaga since quitting the music industry. A refreshing and very awake sounding individual. Has she possibly experienced some kind of an awakening?

Posted by The People's Voice on Saturday, October 31, 2015