McDonald’s-työntekijät myivät autoluukulta huumeita

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

McDonald’s-ravintoloiden autokaistat ovat kiireisten ihmisten suosimia, sillä ne tuntuvat nopeammilta ja helpommilta vaihtoehdoilta silloin kun aikaa on rajallinen määrä ja ruokailu täytyy suorittaa autossa. Erään pikaruokaravintolan autokaistalla käytiin ruoan lisäksi hieman toisenlaista kauppaa, sillä siitä tuli helppo kaupankäyntiväylä myös huumeille.

Ranskassa Lyonissa sijaitseva McDonald’s on jäänyt kiinni siitä, että ravintolan työntekijät ovat myyneet autoluukulta pikaruoan lisäksi myös huumeita. Yhteensä kahdeksan ravintolan työntekijää oli ollut mukana huumeiden myymisessä annostellen kannabista pieniin pusseihin, jotka oltiin lisätty autoilijoiden mukaan otettaviin ruoka-annospusseihin.

The Local France -uutisten mukaan asiakkaat lähettivät työntekijöille tekstiviestin, jossa oli haluttu määrä ja hakuaika kerrottuna. Työntekijät olivat sen jälkeen punninneet, annostelleet ja pakanneet kannabiksen McDonald’s-ravintolan salaattibaarin luona. Huolestuneet työntekijät olivat kielineet huumeita myyneistä kahdeksasta työntekijästä, jotka olivat saaneet potkut asian tullessa julki.