Miehen pakastimesta löytyi 21 häpyhuulet

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Tanskalainen asekauppias asuu vaimonsa kanssa Etelä-Afrikassa ja on tällä hetkellä syytettynä silpomisesta ja naisten pahoinpitelemisestä, kun vaimo ilmiantoi hänet miehensä leikattua vaimon häpyhuulet.

63-vuotiaan Peter Frederiksenin pakastimen sisällöstä kävi ilmi, että vaimo ei ollut miehen ainut uhri. Frederiksen oli huumannut oman vaimonsa ja leikannut naisen häpyhuulet irti tämän ollessa tajuttomana. Vaimo oli ilmiantanut miehensä poliisille huomattuaan, mitä hän oli tehnyt. Poliisit tekivät miehen pakastimesta kammottavan löydön huomatessaan sen olevan häpyhuulten säilyttämispaikka.

Pakastimesta oli löytynyt 21 palaa naisten sukupuolielimiä 21 eri naiselta. Miehen hallusta oli löytynyt myös rauhoittavia lääkkeitä, kirurgisia veitsiä ja valokuvia. Poliisi pyytää tällä hetkellä Daily Mail -lehden mukaan miehen muita uhreja lähestymään poliisia.