Mies meni juhliin – kaikki olivat pukeutuneet hänen profiilikuvakseen

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

J.R. Hennessy -niminen mies meni Halloween-viikonloppuna juhliin, jonne hänen ystävänsä oli miehen kutsunut. Juhlat olivat ollee naamiaiset, joissa oli ollut tietty teema, mutta pukeutumiskoodista ei oltu kerrottu Hennessylle etukäteen mitään.

Syy teeman salamyhkäisyyteen oli kuitenkin selvinnyt Hennessylle hyvin nopeasti hänen saavuttua illanistujaisiin. Kaikki hänen ystävänsä olivat pukeutuneet häneksi. Ystävät olivat ottaneet mallia Hennessyn profiilikuvasta ja ostaneet harmaat hihattomat paidat.

Hennessyn ystävät olivat ilmeisesti pitäneet Hennessyn profiilikuvaa mauttomana ja päättäneet nauraa kaverinsa kustannuksella. Kuvassa miehellä on harmaa hihaton paita ja aurinkolasit yllään, minkä lisäksi mies näyttää käsimerkkiä, joka kehottaa soittamaan hänelle. Ystävät olivat käsieleitä ja aurinkolaseja myöten pukeutuneet Hennessyksi, minkä vuoksi Hennessy oli ainut, jonka vaatetus erosi juhlissa muun porukan asuista.

Hennessy sai yhdessä yössä profiilikuvansa ansiosta tuhansia uusia seuraajia, mistä mies ei ollut ilmeisesti järin innoissaan. Hennessy vaihtoi Twitter-tilinsä profiilikuvan ja kehotti uusia nuoria seuraajiaan varautumaan siihen, että hänen julkaisunsa tulevat koskemaan lähinnä politiikkaa.