Nainen kosti pettäjämiehelleen – lähetti säkillisen ulostetta

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Verkkokaupoista voi tilata nykyään lähes mitä tahansa. Olemme kertoneet aiemmin palveluista, jotka lähettävät tilauksen tehneen vihamiehille ulostetta tai pierua. Nyt eräs nainen on kertonut omista kokemuksistaan ja tilanteesta, jossa tällainen ulostetta lähettävä palvelu tuli hyvään käyttöön.

Amanda Chatel on kirjoittanut YourTango-sivustolle erostaan. Hän sai 48-vuotiaan miehensä kiinni pettämisestä, minkä jälkeen nainen oli ottanut eron. Ero oli sujunut kivuttomasti, mutta eron jälkeen miehen 20-vuotias rakastajatar oli lähettänyt Amandalle anteeksipyynnön runon muodossa, mikä oli ollut ex-vaimolle liikaa.

Amanda oli etsiskellyt verkosta sopivaa tapaa kostaa entiselle miehelleen, jolloin häntä vastaan oli tullut hevosen ulostetta toimittava palvelu.

Amanda oli sen enempää miettimättä tilannut entiselle miehelleen ja tämän rakastajattarelle säkillisen hevosen ulostetta toimitettuna suoraan kotiovelle. Tilauksen pystyi tekemään anonyyminä, mutta Amandalla on vahva epäilys siitä, että paketin saapuessa määränpäähän entinen mies tietää tasan tarkkaan kuka lähettäjä on.