Pikkupoika löysi kadonneen kissansa 1,5 vuoden jälkeen – koskettava tapaaminen

Viihdeuutiset · Annika Kela

Englannissa Derbyshiressä asusteleva Humberin perhe koki puolitoista vuotta sitten sydäntäsärkevän menetyksen. Lemmikkikissa oli nimittäin kadonnut teille tietämättömille. Etsintäoperaatioista huolimatta perheenjäsenet eivät onnistuneet löytämään Phoenix-kissaa.

Kuukausien kuluessa perhe joutui hyväksymään sen, että he eivät ehkä enää näkisi lemmikkiään. Eläinrakkaat perheenjäsenet halusivat hankkia uuden lemmikin ja 18 kuukautta Phoenixin katoamisen jälkeen perheenäiti löysi heille sopivan kissan löytöeläinkodista. Kun äiti Michelle lähti Ronnie-poikansa kanssa noutamaan Orlando-kissaa törmäsivät he löytöeläinkodissa tuttuun näkyyn.

Adoptoitavan Orlandon viereisessä kopissa istuskeli Phoenix. Ronnie alkoi kyynelehtiä onnesta nähdessään parhaan ystävänsä. Ronnie silitteli Phoenixia ja kertoi sille, kuinka kovasti perhe oli ikävöinyt sitä. Mikrosirun tarkistus vahvisti, että kissa todella oli Phoenix.

Daily Mail -lehden mukaan perhe aikooo viedä löytöeläinkodista kotiinsa kaksi kissaa. Phoenixin löytymisestä huolimatta, he haluavat antaa kodin myös Orlandolle. Humberin perheessä koetaan varmasti kaksinverroin ilonhetkiä lemmikkien saapuessa kotiin.