Suomalaismiehen hurja Nenäpäivä-tempaus – tätä et haluaisi kokea

Viihdeuutiset · Stara.fi

Nenäpäivä lähestyy jo kovaa vauhtia, ja monet suomalaiset ovat tehneet erilaisia tempauksia hyvän asian puolesta. Eräs rajuimmista nähdään kuitenkin nyt verkkovideolla, jossa Simo Suni ottaa Nenäpäivän haasteessaan paljaalle iholleen sarjatulta paintball-aseesta. Ja tulos on sen mukainen.

Monet lajia kokeilleet ovat saaneet huomata miten kivuliaita maalikuulien suorat osumat ovat. Harva on kuitenkaan saanut ammusta paljaalle iholle. Pienempikuinkolme ry:n julkaisemassa Nenäpäivä-haasteessa niin tapahtui 20 kertaa lähes samanaikaisesti. Videon lopussa nähdään millaista jälkeä ammukset tekevät.

– Puoli tuntia poltti selkää koko ajan ja kahden tunnin ajan otti keuhkoihin, kun hengitin. Selällään ei tullut oltua yhtään kolmeen päivään. Ensimmäinen yö meni hankalasti, kun iho meni vähänkään ryttyyn, niin kipu ja särky muistuttivat heti. Selkä alkoi olla parantunut vasta noin viikon jälkeen, Simo Suni kertoi Staralle tempauksestaan.