Typerys kaahasi moottoripyörällä olohuoneessa: Huonostihan siinä kävi

Viihdeuutiset · Annika Kela

Monien muiden motoristien tavoin amerikkalainen mies oli halunnut kuvata nettiin esittelyvideon menopelistään. Vastuullisesta ja turvallisesta moottoripyöräilystä poiketen, mies oli taluttanut moottoripyöränsä asuntoonsa videon kuvaamista varten.

Mies käynnisti moottoripyöränsä ja käski ystäväänsä aloittamaan kuvaamisen. Videolta ei käy ilmi minkälaista temppua moottoripyöräkuski oli yrittämässä, mutta jo alusta alkaen ilmassa oli katastrofin ainekset.

Kaasuttelun jälkeen mies menetti moottoripyörän hallinnan ja hän rysähti päin ikkunoita. Tempun suorittaminen keskeytyi alkutekijöihinsä. Voisi luulla, että miehen naapurit eivät olleet mielissään seinän takaa kantautuvista äänistä. Ikkunoiden ja ovien rikkoutumien tuskin tulee menemään kotivakuutuksen piikkiin.