Dubaihin suunnitteilla Titanic-teemapuisto: ”Miltä Titanicissa matkustaminen tuntui”

Matkailu Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Pian James Cameronin Titanic-hittielokuvan faneilla saattaa olla mahdollisuus päästä kokemaan itse kuuluisan laivan viimeiseksi reissuksi jäänyt traaginen neitsytmatka. 20th Century Fox -tuotantoyhtiö on nimittäin suunnittelemassa Titanic-aiheista turistikohdetta Dubaihin.

Titanic-puisto olisi osa uutta elokuva-aiheista teemapuistoa, jonka avaamista suunnitellaan vuodelle 2018. Variety-sivuston mukaan Fox-teemapuiston hinnaksi tulee noin 850 miljoonaa dollaria, ja se rakennetaan yhteistyössä paikallisen Al Ahli Holding Group -yhtiön kanssa.

– Pääset kokemaan jännittävällä tavalla, miltä Titanicilla matkustaminen tuntui, Fox Consumer Productsin toimitusjohtaja Jeffrey Godsick hehkuttaa.

Puistossa tullaan näkemään myös muita huvipuistoajeluita ja turistikohteita, jotka liittyvät 20 Century Foxin elokuviin ja sarjoihin. Näiden joukossa ovat muun muassa Simpsonit, Ice Age, Aliens ja Sons of Anarchy.