Karmaiseva yllätys vanhuksen takapihalla – maa nielaisi puoli pihaa

Viihdeuutiset · Annika Kela

93-vuotias Kathleen Angel järkyttyi pahanpäiväisesti huomatessaan maavajoaman nielaisseen osan hänen puutarhastaan. Vain hetkeä ennen vajoaman muodostumista nainen oli mennyt pihalle ihmettelemään läheiseltä työmaalta kantautuvaa mekkalaa.

Rakennustyömaalla oli rikkoutunut vesiputki ja sen seurauksena Angelin takapihalla ollut maa-aines petti. Kuin ihmeen kaupalla naisen kotitalo säilyi vaurioittumattomana. Tutkimukset paljastivat, että vajoama oli paljastanut maan alla olleen kaivostunnelin.

Arvioiden mukaan maavajoama on jopa 30 metriä syvä. Daily Mail -lehden mukaan vajoama on ollut Kathleenille järkytys, sillä hänellä on usein tapana viettää päiväänsä puutarhassa. Jos hän olisi ollut pihalla hoitamassa arkisia askareitaan, olisi vajoama saattanut nielaista hänet. Vajoaman leviämistä pidetään epätodennäköisenä, joten naisen kotitalo on onneksi turvassa.