20-vuotias Kardashian alusvaatekuvassa: ”The Original Sexy”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme eilen kuinka 20 vuotta juuri täyttänyt Kendall Jenner nimitettiin maailman arvostetuimpien mallikaunotarten joukkoon, kun hänet valittiin Victorian enkeliksi. Saavutus on todella huikea, sillä Kendall tunnetaan parhaiten Kardashianien julkkisperheen lapsena.

Nyt Kendallin malliuran nousikiito vain jatkuu, sillä hän poseeraa parhaillaan New Yorkin Manhattanilla sijaitsevalla jättimäisellä mainostaululla Calvin Kleinin alusvaatemallina. Kuvassa on lisäksi teksti ”The Original Sexy”.

Calvin Kleinin lisäksi myös Estee Lauderin ja Karl Lagerfieldin mallina nähty Kendall julkaisi Victoria’s Secret -paljastuksensa yhteydessä Instagram-tilillään kuvan, jossa hän on piirrettynä hahmona mallikollega Gigi Hadidin kanssa. Gigi sai Kendallin tavoin myös paikan Victoria’s Secret -näytöksestä, minkä vuoksi Kendall kertookin olevansa erityisen iloinen saadessaan kokea tämän kaiken parhaan ystävänsä kanssa.