Raffaella Modugnon rohkeat bikinit huomattiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime vuosien kohutuin missikilpailu lienee Brasiliassa järjestetty Miss Peppu, mutta kovin kauas teemasta ei kuitenkaan jää myöskään italialainen Miss Kurvi -kilpailu. Vuoden 2011 voittaja Raffaella Modugno tekee parhaillaan nousua julkkisrintamalla ja näkyy usein paparazzikuvissa.

Eilen Raffaella Modugno ikuistettiin Miami Beachilla, jossa hän nautti auringosta näyttävissä bikineissä. Asu ei juuri pakaroita peitellyt, ja sekös oli varsinkin rannalla olleiden miesten mieleen.

Raffaella Modugno on Miss Kurvi Italia 2011, mutta kotimaansa ulkopuolella häntä ei ole kovin usein noteerattu. Parhaillaan hän viettää vuodenvaihteen lomaansa Yhdysvalloissa Miami Beachilla, jossa kurvikas kaunotar kiinnitti myös paparazzien huomion. Kuvien perusteella Modugno on edelleen missitittelinsä veroinen.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash