Retkeilijä tyrmistyi: Käärme söi tiensä ulos saalistajan vatsan läpi

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Netissä kylvää kauhua kuva, jossa on kaksi käärmettä. Toinen matelijoista on syönyt reiän sitä syöneen lajitoverin kylkeen. Molemmat myrkkykäärmeet ovat kuolleet. Valokuvaaja Geoff Mitchell ikuisti kuvan, jossa on kaksi käärmettä erikoisessa asetelmassa.

Kuva on otettu Australian New South Walesissa sijaitsevassa Griffithin kaupungissa. Idänruskokäärme on syönyt mustan myrkkytarhakäärmeen. Musta käärme ei ole kuitenkaan tyytynyt osaansa, ja se on puolestaan lävistänyt reiän idänruskokäärmeen kylkeen.

IFL Science kertoo, että edes Australian eläintarhan matelija-asiantuntijat eivät ole nähneet vastaavanlaista tilannetta aiemmin. Käärmeiden tiedetään syövän toisiaan, mutta harvoin uhri syö tiensä ulos saalistajan vatsalaukusta.