Suomalainen karhu ihastuttaa maailmalla – Juuso on taiteilijalupaus

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Karhutv on julkaissut syyskuussa Juuso-karhusta videon, jossa esitellään Juuson maalaustaitoja. Juuso on alkanut maalaamaan tauluja, joita Kuusamon suurpetokeskus myy kerätäkseen rahaa uusiin vesipumppuihin ja kuvausvälineisiin. Maalauksista näyttäisi tulevan uusi hittituote, joka on jo ihastuttanut myös Yhdysvalloissa.

Huffington Post -lehti julkaisi Juuson maalausvideosta oman versionsa, jossa Juuso esitellään suurena uutena taiteilijalupauksena ja Suomen suosituimpana maalarina. Videolla Juuso tekee maalauksia hieromalla turkkiaan taulukankaaseen ja tassuttelemalla taulujen päällä.

Videota on jaettu tuhansia kertoja ja videota kommentoineet henkilöt ovat olleet innoissaan suomalaisen karhun tekemästä taiteesta. Moni kommentoijista olisi myös halukas ostamaan Juuso-karhun maalaamia tauluja ja tiedustelee kommenttikentässä, mistä tauluja voisi päästä tilaamaan itselleen.

Finland's Hottest New Painter Is A Bear

Juuso the bear is pretty much the biggest new painter in Finland.

Posted by The Huffington Post on Tuesday, November 3, 2015

Katso tästä.