Jennifer Lawrencen povi nousi pääosaan – rohkea asu ensi-illassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Talouslehti Fobes julkaisi äskettäin listat viihdemaailman eniten tienaavista. Hollywoodin eniten tienaavaksi naistähdeksi nousi Jennifer Lawrence, joka ansaitsi kesäkuusta 2014 kesäkuuhun 2015 peräti 52 miljoonaa dollaria.

Eilen Jennifer Lawrence osallistui Nälkäpeli-elokuvasarjan uusimman osan ensi-iltaan Lontoon Leicester Squarella sijaitsevassa Odeon-elokuvateatterissa. Leffakaunottaren asu nosti hänen povensa pääosaan, sillä se esitteli varsinkin sivusta melkoisesti paljasta pintaa.

Maailman eniten tienaavien listalla Jennifer Lawrence oli siis ykkönen. Toisella sijalla oli Scarlett Johansson noin 35 miljoonalla dollarilla ja kolmannella sijalla komediatähti Melissa McCarthy 23 miljoonalla dollarilla. Kiinalaistähti Bingbing Fan sijoittui listalla neljänneksi. Viidenneksi eniten tienasi Jennifer Aniston 21 miljoonalla dollarilla.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash