Jennifer Nicole Lee palasi uimarannoille

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen Jennifer Nicole Lee tunnetaan fitness-tähtenä ja ruokakirjailijana, jonka teesejä miljoonat naiset ympäri maailmaa nykyisin noudattavat. Tähti syntyi, kun huomattavan ylipainoinen perheenäiti laihdutti kymmeniä kiloja totaalisen elämänmuutoksen avulla.

Viime aikoina hieman hiljaiseloa julkisuudesta pitänyt Jennifer paistatteli päivää räikeänvärisissä neonbikineissä rannalla Miami Beachilla. Hänen saapumisensa paikalle ei varmasti jäänyt ainakaan yhdeltäkään mieheltä huomaamatta.

Jennifer Nicole Lee tunnetaan siitä, että monissa otoksissa hänen yllään nähdään minimittaiset bikinit, joista muodot ovat pursuamaisillaan ulos. Perheenäiti esittelee uusia kurvejaan syystäkin, sillä hänen esimerkillään tuhannet naiset ovat onnistuneet laihduttamaan – enemmän tai vähemmän.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash