Kendall Jenner paljasti rintansa – koettelee Instagramin rajoja

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kardashianien julkkisklaaniin kuuluva Kendall Jenner on ollut viime päivinä tiiviisti otsikoissa, sillä hän täytti 3. marraskuuta. Realitytähti juhtisti merkkipäivää näyttävästi Los Angelesissa sijaitsevassa The Nice Guy -ravintolassa.

Nyt Kendall Jenner on syntymäpäivänsä kunniaksi koetellut Instagramin ja Twitterin rajoja. 20-vuotias tähti jakoi sosiaalisessa mediassa vilautuskuvan, jota on tosin hieman sensuroitu punaisella ruksilla. Ilmeisesti sensurointiyritys tehosi, sillä ainakaan toistaiseksi kuvaa ei ole poistettu Instagramista.

Kendall Jenner on ollut uutisissa myös mallinuraansa liittyvissä merkeissä. Tähti tullaan näkemään Victoria’s Secretin maineikkaan muotinäytöksen catwalkilla 10. marraskuuta.

my favorite photo for all 40 mill of you. genuine happiness…taken by lil Ky @490tx

Kuva, jonka Kendall Jenner (@kendalljenner) julkaisi