Kuolemaisillaan oleva fani näki Star Wars -elokuvan ennakkoon

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Daniel Fleetwood sairastaa kuolemaan johtavaa syöpää. Mies on henkeen ja vereen Star Wars -fani, ja hänen viimeisin toiveensa olikin saada nähdä uusi Star Wars -elokuva ennen kuolemaansa. Fleetwoodin aika alkoi kuitenkin käymään vähiin, minkä vuoksi sosiaalinen media riensi miehen apuun.

Fleetwoodin keuhkot olivat täyttyneet kasvaimista, minkä vuoksi mies ei olisi tullut näkemään uutta joulukuussa ensi-iltansa saavaa Star Wars: The Force Awakens -elokuvaa. Fleetwoodin ystävät ja perhe aloittivat sosiaalisessa mediassa #ForceForDaniel-kampanjan, jonka avulla Disney yritettiin saada näyttämään elokuva kuolevalle fanille ennakkoon.

Sosiaalisen median voima todistettiin jälleen, kun ihmiset elokuvan näyttelijöistä lähtien alkoivat tukemaan Fleetwoodia. 5. marraskuuta 31-vuotiaan fanin viimeinen toive kävi toteen, kun Disneyn henkilökunta saapui miehen kotiovelle keskeneräisen elokuvan ja vartijoiden kanssa.

Fleetwood pääsi näkemään lähes kaksi kuukautta ennen ensi-iltaa elokuvan ennakkoon. Miehen näkemä keskeneräinen versio ei ollut vielä lopulliseen muotoonsa asti leikattu, mutta se sai teksasilaisen miehen enemmän kuin otetuksi Disneyn tekemästä eleestä. Myös näyttelijät Mark Hamill, Peter Mayhew ja John Boyega ovat The Guardian -lehden mukaan osoittaneet tukensa Daniel Fleetwoodille.

Wanted to edit something: To all our wonderful supporters, friends, family and awesome strangers: Daniels final dream…

Posted by Ashley Fleetwood on Thursday, November 5, 2015