Lapsen matikankoe huvitti – vastaus vailla vertaa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Lapset osaavat välillä yllättää ja huvittaa vanhempiaan omalla nokkeluudellaan ja rehellisyydellään. Nyt erään lapsen suorittamasta matematiikan kokeesta otettu kuva on alkanut nousemaan todella suosituksi, sillä lapsen antama vastaus on todella hellyttävä.

Lapsi on vastannut kokeessa oikein tehtävään, jossa on pitänyt selvittää kummallako tehtävänannon henkilöllä on enemmän rahaa. Lisäkysymyksessä pyydetään lasta näyttämään, miten hän ajatteli tullessaan kyseiseen lopputulokseen. Vastaukseksi on odotettu varmasti jonkinlaista laskutoimitusta, jonka sijaan lapsi on kuitenkin piirtänyt itsensä tikku-ukkona ja ajatuskuplan, jonka sisällä oikea vastaus on.

Opettajat tulevat uransa aikana näkemään varmasti todella paljon hauskoja ja oivaltavia koevastauksia, joille he eivät voi olla nauramatta. Tämän lapsen suorittama koe on varmasti ollut yksi niistä ja saanut opettajan suupielet yhtälailla ylöspäin kuin lapsen vanhempienkin.

View post on imgur.com