Taapero luuli myrkkykäärmettä leluksi – tappoi käärmeen puremalla

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Brasilian Mostardassa asuva äiti löysi poikansa takapihalta leikkimästä myrkyllisen käärmeen kanssa. Kun äiti oli tullut paikalle, pojan suu oli ollut veressä ja osa myrkyllisestä käärmeestä pojan suussa. Poika oli purrut käärmettä niin lujasti hampaillaan, että se oli kuollut.

Käärme oli ilmeisesti lähestynyt kaksivuotiasta Lorenzo-poikaa tämän leikkiessä takapihalla. Lorenzo oli luullut myrkyllisen käärmeen olevan lelu, minkä vuoksi se oli napannut siitä kiinni ja laittanut käärmeen suuhunsa. Poika oltiin Fox News -uutisten mukaan kiidätetty sairaalaan, jossa oltiin huomattu, että käärme ei ollut onneksi päässyt puremaan Lorenzoa.

Pojan äiti Jaine Ferreira epäili aluksi, että pojan itsesuojeluvaistot olisivat jotenkin heränneet käärmeen lähestyessä sitä. Kävi kuitenkin ilmi, että poika taisi kuvitella käärmeen olevan lelu, koska Lorenzo ei olisi millään halunnut luopua kuolleesta käärmeestä, jota oli heilutellut kädessään.