Tutkimus paljasti: Naiset eivät ole heteroita!

Viihdeuutiset · Annika Kela

Essexin yliopiston teettämän tutkimuksen mukaan naiset kiihottuvat sekä naisista että miehistä. Tulokset ovat osoittaneet, että naiset ovat joko biseksuaaleja tai homoseksuaaleja, mutta eivät heteroita. Tutkimuksen päätutkijana toimi yliopiston psykologian yksikössä työskentelevä lääkäri Gerulf Rieger.

Tutkimukseen osallistui 345 naista, joista lähes kaikki ilmoittivat olevansa heteroita, Daily Mail kertoi. Tutkimuksessa tarkkailtiin koehenkilöiden reaktioita, kun heille näytettiin aikuisviihdettä.

Tutkimus paljasti, että heteroiksi tunnistautuneet naiset kiihottuivat nähdessään elokuvassa naisia, vaikkakin miehet saivat heissä huomattavasti voimakkaamman reaktion aikaan. Homoseksuaaleiksi tunnistautuneet naiset kiihottuivat ainoastaan kohtauksista, joissa esiintyi naisia.

Rieger on tehnyt tulosten perusteella johtopäätöksen, jonka mukaan naiset eivät ole täysin heteroita. Vaikka he tuntisivat seksuaalista ja tunteellista vetoa ainoastaan miehiin, on alastomassa naisvartalossa heidänkin mielestään jotain kiihottavaa. Sen sijaan homoseksuaalit eivät kiihotu vastakkaisesta sukupuolesta.