Vanhus järkytti perilliset – työnsi 950 000 euroa silppuriin!

Viihdeuutiset · Annika Kela

Itävaltalaisnainen on järkyttänyt sukulaisensa tuhoamalla hänen omaisuutensa ennen hänen kuolemansa. 85-vuotias nainen ei halunnut jättää sukulaisilleen penniäkään omaisuudestaan, jotan hän nosti tilinsä tyhjiksi ja laittoi rahat ja asiakirjat silppuriin.

Daily Mail -lehden mukaan naisen teko selvisi perillisille vasta naisen kuoleman jälkeen. Vanhus oli silpunnut seteleitä 950.000 euron edestä. Perhe on tehnyt asiasta viranomaisille ilmoituksen ja he vaativat pankkia korvaamaan tuhoutuneet rahat.

Oesterreichische Nationalbank on ilmoittanut, että he korvaavat silputut setelit, mikäli sukulaiset onnistuvat löytämään seteleiden palaset. Omaisuudelle otettu vakuutus velvoittaa pankkia korvaamaan omaisuudelle sattuneet vahingot.

Viranomaiset ovat puolestaan ilmoittaneet, että nainen ei ole syyllistynyt minkäänlaiseen rikokseen, sillä kyseessä oli hänen omaisuutensa ei perillisten. Kurier Daily -lehden mukaan pankki on suostunut tulemaan asiassa vastaan. Perintö korvataan, mikäli sukulaiset löytävät tuhotut setelit.