Courtney Stodden julkaisi alastonkuvan – vain donitsit intiimipaikkojen päällä

Viihdeuutiset · Annika Kela

Teinivaimoja tunnettu Courtney Stodden on julkaissut Instagramissa kuvan, jossa hän leikittelee sokerisilla herkuilla. Viettelevässä kuvassa Courtney makaa alastomana sängyllä kuorrutettujen donitsien alla. Leivokset peittävät hädin tuskin naisen vartalon kriittisimmät paikat.

Tyylilleen uskollisena Stodden on jälleen kerran poseerannut ilman rihman kiertämää. Kuvalla Courtney on halunnut juhlistaa kansallista donitsipäivää. Aviomies näyttelijä Dough Hutchinson on todennäköisesti auttanut kaunotarta kuvan ottamisessa.

Daily Mail -lehden mukaan pariskunnan avioliitto on ollut myrksyisä. Pari meni naimisiin vuonna 2011 Courtney on ollessa 17-vuotias. Kaksikko päätti kuitenkin erota jo vuonna 2013 kaksi vuotta kestäneen avioliiton jälkeen. Stodden ja Hutchinson ovat kuitenkin lähentyneet sen jälkeen ja Courtney ilmoitti hiljattain, että he suunnittelevat Dougin kanssa uusivansa häävalansa.

Happy National Doughnut Day! ? #nationaldoughnutday

Kuva, jonka Courtney A Stodden (@courtneyastodden) julkaisi