Julkkisten oudot harrastukset: Possujen luurankoja ja lumisadepalloja

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Punaisella matolla poseeraavat supertähdet esittelevät valtaväestölle usein vain ulkokuorensa. Joskus, hyvin harvoin, tavallinen kansa pääsee kurkistamaan julkkisten henkilökohtaiseen elämään lööppejä syvemmälle. Nyt Answers.com on kerrotonut tunnettujen henkilöiden oudoista harrastuksista.

Näyttelijä Johnny Depp leikkii kertomansa mukaan Barbie-nukeilla. Harrastus alkoi hänen lastensa ollessa pieniä. Tämä ei kuitenkaan ole piraattihurmurin ainoa omituinen tapa. Hän keräilee myös possujen luurankoja.

Näyttelijä Tom Hanks keräilee puolestaan vanhoja kirjoituskoneita, joita häneltä löytyy jo toistasataa kappaletta. Jersey Shoresta tuttu bailunainen Nicole Elizabeth Polizzi, eli Snooki tekee sen sijaan musiikkia tietokoneellaan. Hänen harrastuksiinsa kuuluu myös lasinalusten keräileminen ravintoloista, joita naiselle on varmasti kerääntynyt kasapäin.

Ohjaaja Quentin Tarantino haalii kotiinsa televisiosarjoihin pohjautuvia lautapelejä. Myös Kylie Minoguen harrastus liittyy lautapeleihin, sillä hänen tiedetään olevan erittäin taitava Scrabble-sanapelissä. Laulajatarta on kuvailtu lähes voittamattomaksi sanaseppoilussa.

Laulaja Rod Stewart rakentaa junien pienoismalleja konserttiensa takahuoneissa. Hänen harrastuksensa kuulostaa kuitenkin erittäin normaalilta verrattuna talenttiohjelmissa tuomaroineen musiikkimoguli Simon Cowellin päivätapoihin. Hän on nimittäin kertonut kiipeilevänsä mielellään puihin. Lisäksi hän rakastaa aamupiirrettyjä, ja katsoo niitä joka päivä.

Näyttelijä Susan Sarandon on innokas pöytätenniksen ystävä. Pingistä harrastava nainen on perustanut jopa oman klubinsa lajille. Laulaja Taylor Swift rakentelee vapaa-ajallaan lumisadepalloja, ja hän on jakanut jouluisin kuvia tekeleistään Instagramissa. Näyttelijä Angelina Jolie ei pane yhtään huonommaksi, sillä hän keräilee sekä kirjojen ensipainoksia että antiikkisia tikareita.