Pikkutuhmat kikkelipullat niittävät suosiota tamperelaiskahvilassa

Ruoka Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Miesten kives- ja eturauhassyövän tietoisuutta edistetään tässä kuussa näyttävästi. Marraskuu näkyy erityisesti loppukuun aikana miesten kasvattamien movember-viiksien muodossa. Tamperelainen kahvila viettää marraskuuta myös teemaan sopivien pullien muodossa.

Tampereella asuva mies yllättyi iloisesti huomatessaan, että Kehräsaaressa sijaitseva lähikahvila, Kehräsaaren Kuppi, näyttää leivonnaisten muodossa välittävänsä myös miesten eturauhasista ja kiveksistä. Kahvilan asiakas Robert Niva jakoi Facebook-sivuillaan kuvan, jonka hän oli ottanut ostamastaan peniksen muotoisesta pullasta.

Kehräsaaren Kuppi Oy on jakanut hauskan kuvan myös tuoreesta pellillisestä, joka on menossa juuri uuniin. Nenäpäivän kunniaksi kahvila on päättänyt tehdä tulevista penispullista punaisia. ”Ollaan ilomielin tukemassa miesten eturauhasia”, Anni ja Tiia kirjoittavat uuden kuvan yhteydessä.

Juu nääs… Tänä vuonna en lähtenyt viiksiralliin mukaan, mutta lupaan ostaa koko marraskuun mitä erikoisimpia movember-pullia. 󾮖🏻 #movember #tampere #pulla

Posted by Robert Niva on Friday, November 6, 2015