Koiranpentu yritti paimentaa lehmiä – osat vaihtuivat nopeasti

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Farmilla asuvat koirat alkavat herkästi paimentamaan ja jahtaamaan kaikkea jahdattavissa olevaa. Tällä kerralla Allie-niminen maatilalla perheensä kanssa asuva koira päästettiin ensimmäistä kertaa lehmien kanssa samaan aitaukseen, minkä seurauksena Allie yritti heti paimentaa lehmiä.

Allien omistaja on kuvannut koiraa kiinnostuneena siitä, mitä aitauksessa tulee tapahtumaan Allien päästessä juoksemaan lehmien sekaan vapaana. Allie lähestyy lehmiä innoissaan ja yrittää ohjata niitä. Koiranpentu huomaa kuitenkin nopeasti haukanneensa liian suuren palan purtavaksi ja kääntyykin poispäin juoksujalkaa lehmien lähtiessä jahtaamaan koiraa.

Allie on reipas sekarotuinen koira, jonka pitbullilta peritty peloton luonne sai koiran lähestymään lehmiä innoissaan. Pienellä pennulla ei ollut kuitenkaan vielä paimenkoiran otetta, minkä vuoksi kameraan tallentuikin hauska ajojahti, jossa lehmät päätyivät lopulta jahtaamaan koiraa.