Mies heräsi karmivaan näkyyn – sängystä löytyi 37 käärmettä!

Viihdeuutiset · Annika Kela

Lemmikkikäärmeen hankkinut mies oli huolestunut Pandora-käärmeestä, sillä se oli menettänyt ruokahalunsa. Käärme oli alkanut käyttäytyä oudosti ja sille ei enää kelvannut sen lempiherkut. Eräänä aamuna lemmikinomistaja koki elämänsä yllätyksen.

Laitettuaan makuuhuoneessa valot päälle, mies huomasi, että käärme oli luikerrellut hänen sänkyynsä yöllä. Sen sijaan, että sängyn päädyssä olisi ollut yksi käärme, oli siellä yllättäen 37 luikertelevaa matelijaa. Pandora oli yön aikana synnyttänyt 36 poikasta.

Lemmikinomistaja Kelfezond on julkaissut kuvat kasvaneesta perheestään Imgurissa. Mies kertoi, että hän ei tiedä miten on edes mahdollista, että vuonna 2011 hankittu 12-vuotias käärme yllättäen synnyttää 36 poikasta. Omistaja sen lisäksi tunnusti, että hän luuli käärmeiden munivan.

Mirror-lehden mukaan mies keräsi poikaset omiin laatikoihinsa ja nyt jokaiselle on löytynyt uusi koti. On sanomattakin selvää, että Pandoran yllätys olisi aiheuttanut järkytyksen monelle käärmekammoiselle ihmiselle.

Pandora and the seemingly virgin birth