Nainen keksi hervottoman naamiaisasun – kuuma vinkki myös Suomeen

Viihdeuutiset · Annika Kela

Hagatnassa Guamissa asusteleva nainen oli nähnyt automatkaallaan ilmassa liehuvan tuubimiehen. Allison Rutter muisti sillä hetkellä, että hänen halloweenasunsa oli auton peräkontissa. Neitokainen oli muutamaa päivää aiemmin pukeutunut tuubinaiseksi.

Kavereidensa kannustamana Allison puki naamiaisasunsa päälle. Sen jälkeen hän käveli tuubimiehen viereen ja alkoi esittää ilmassa liehuvaa mainostuubia. Allisonin esitys on kerrassaan riemastuttava.

Rutterin ystävät pidättelivät nauruaan kuvatessaan tanssivideota. Halloweenin kunniaksi tuubimies oli kohdannut tuubinaisen. On sanomattakin selvää, että ohikulkijat hieraisivat varmasti silmiään nähtyään naisen heiluvan huoltoaseman pihassa naamiaisasuun pukeutuneena.