Nyt voit naljailla ystävällesi tyylikkäästi – tätä pystiä jokainen arvostaa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Sarkasmi ja sarkastiset vitsit rikastuttavat ja värittävät harmaata arkea. Pieni naljailu ystävälle piristää kummasti päivää, minkä vuoksi sen suorittamiseen onkin nyt kehitelty uusi kekseliäs muoto anonyymin lahjan muodossa.

Awards Against Humanity -verkkokaupasta voit ostaa ja lähettää ystävällesi anonyymisti palkintopystin, jossa paketin saajaa muistutetaan hänen epäonnistumisestaan. Pystiin on kaiverrettu teksti: ”You tried”, minkä lisäksi palkinnon mukana lähetetään vielä osallistujasertifikaatti.

Sertifikaattiin kirjoitetaan kenelle palkinto ojennetaan ja mistä hän on ansioitunut. Sertifikaatin ja Hyvä Yritys -pystin myötä ystäväsi voi ikuisesti muistaa, että sinä ajattelet aktiivisesti hänen epäonnistumisiaan tietyillä elämän osa-alueilla. Pystin avulla kerrot ystävällesi myös sen, että hänen alisuoriutumisensa elämässä ei ole jäänyt sinulta huomaamatta.