Poliisi etsi suuren huume-erän omistajaa Facebookissa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

New Jerseyssä sijaitsevan Hazlet Township Police Departmentin Facebook-sivuille ilmestyi hiljattain erikoinen pyyntö. Poliisi oli takavarikoinut suuren erän marihuanaa, joka oli ilmeisesti lähetetty vahingossa väärään osoitteeseen. Poliisi etsi lähetyksen omistajaa sosiaalisen median avulla.

Hazelin kaupungin poliisi kertoo Facebookissa, että joku oli lähettänyt isohkon paketin väärään osoitteeseen. Lähetyksessä oli ollut erään henkilön nimi, joka ei kuitenkaan asunut osoitteessa. Kun poliisit avasivat paketin, löysivät he lähetyksen sisältä 22,6 kiloa marijuanaa.

Viranomaiset yrittivät sittemmin selvittää sosiaalisen median kautta kenelle paketti kuuluu ja kenet he voivat pidättää. Asian saatua mediahuomiota viesti kuitenkin poistettiin nopeasti.

– Mikäli odotat tätä pakettia ja haluat lunastaa sen itsellesi, ole ystävällinen ja tule pääpoliisiasemalle, poliisit kehoittivat julkaisussa.